Chemical Concrete Surface Hardners and Sealers

InTelliSeal / InTelliFloor

Met het team zijn we reeds jaren druk doende de kwaliteit van betonoppervlakken te verbeteren via zowel chemische als mechanische weg. Dit zowel voor bestaand als nagelnieuw beton. Het is trouwens interessanter om nieuwe betonoppervlakken gelijk te voorzien van een InTelli-afwerking, welke deze ook mag zijn.

Via het trachten op te lossen van alle mogelijke problemen met beton; structureel, esthetisch, onderhoud en bescherming, hebben we alle mogelijke trajecten wel al een keer onderzocht, gewikt en gewogen en er een oplossing voor uitgewerkt en toegepast. Deze ervaring leert ons dat het niet enkel financieel interessant is gelijk van bij bestek INTELLIGENT om te gaan met beton.

Het gebruik van beton biedt namelijk erg veel voordelen als constructiemateriaal, is niet milieubelastend en wordt erg gepromoot vanuit de overheid als duurzaam bouwmateriaal. De vele factoren die de kwaliteit van het uiteindelijke betonoppervlak beïnvloeden dienen geoptimaliseerd te worden vooraleer er van een duurzame, en milieuvriendelijke toepassing sprake is.

Mocht je betonvloer uiteindelijk niet aan je verwachtingen voldoen op het vlak van uitzicht of vlekbestendigheid, dan kan je het achteraf coaten met een kunststof niet meer echt van een geslaagd 'cradle to cradle' noemen.

Onze specialisten staan U daarom graag reeds in ontwerpfase te woord

Chretien Boelen Planning en uitvoering
Stuurt U ons de bevestiging van uw op maat gemaakte offerte, dan zorg ik voor een start van de uitvoering binnen de 2 en halve week!
Lees meer

Svante Lundgren & Guy Cremers Techniek, apparatuur en onderhoud
De database die we aangelegd hebben met alle machines, groot en klein, is recentelijk over nummer 500 heengegaan. Maar op deze wijze zijn we in staat de apparatuur in conditie te houden en ook tijdig van de nodige keuringen te voorzien.

Luc Nulens Algemeen
Vermits mijn collegas hun opdrachten goed en tijdig vervullen, ben ik zo druk al niet meer, en is er de laatste jaren tijd voor innovatie, procedures en niche ontwikkeling.
Laser geleiding bij de vloerspecialist

Karel Peumans Specialist natuursteen en parket
17 Jaar ervaring in parket en natuursteenonderhoud, dan ben je bijna een fossiel in deze snelwijzigende wereld. Hout en natuursteen verandert in deze korte periode echter niet. Enkel de wijze, de technieken en de chemie gaan razendsnel vooruit. Samen met mijn collegas bieden wij U graag de voordelen die deze vernieuwingen opleveren
Lees meer

Luciano Pinna Begeleiding op de werkvloer
Natuurlijk is apparatuur en techniek belangrijk. Maar een correcte voorbereiding, vriendelijke operators, een juiste begeleiding voor een onberispelijke uitvoering brengen toch dat tikkeltje meer.
Lees meer

Jeroen Ruitenbeek Sales Nederland - Moru Schuurservices
InTelliSeal en InTelliFloor is een samenvatting van 20 jaar betonervaring, produktselectie en verbetering en optimalisatie in techniek. Dit alles wordt U geboden aan een schappelijke prijs. Sales hoeft dan ook niet altijd moeilijk te zijn !
Lees meer

Ben Vandereycken Specialist betonbehandeling, Sales Euregio, bijgestaan door Jean-Pierre L'Hoest.
De klinkende referenties die we ondertussen voorleggen, spreken voor zich. Het meest overtuigende is echter nog atijd een demonstratie ter plaatse. De evaluatie van een proefstukje bewijst zich steeds weer, en dit voor beide partijen.
Lees meer

We zijn reeds langer in deze sector actief. Kijkt U ook eens naar onze andere aanwezigheid op het World Wide Web

Luc Nulens